Data Protection and Privacy Policy

lørdag den 2. oktober 2010

T is for TreeDet er ved at være tid for et nyt kort til udfordringen hos ABC Christmas Challenge. Denne gang gælder det T for Tree med mulighed for at også bruge knapper.

Mit valg af stempel er Wee and Christmastree fra woj. Han har fået selskab af julepapir fra sidste år, det er fra Fancy Pants.
Træet er pyntet med guld og rød stickles.
Wee er farvelagt med distresser og alle kanter er let sværtet. Knapperne er fra Basic Grey. Tekststemplet er fra Ladybug and Friends, det vil sige, det er kun halvdelen af teksten jeg har brugt.

Først havde Wee fået blå strømper og kanter på tøjet, men da jeg fik kortet monteret, så det helt tosset ud. Derfor et hurtigt skift til en farve som går mere i grønt. Til mit forsvar skal siges at der ER altså en blåfarve i mønsterpapiret.


Det store tekststempel inden i er fra Norsk stempelblad. Det er et tryk jeg har fået af en god kompis. Det er dejligt når man kan hjælpe hinanden. Jeg har selv de stempler der står på højkant.

En heldig anvendelse af mønsterpapiret.


Bagsiden i dag er lidt anderledes. Jeg har maskeret to stempler sammen, mit personlige stempel og ansigtet af Wee fra stemplet der hedder Wee and Stocking. Nissehuen har fået lidt glitter på.

Jeg har brugt denne sketch fra Papertake Weekly Challenge.Udfordringer:
Redigeret 5 oktober:
Jeg har været ude og taget nogle nye foto. Dem der var taget inde var ikke til at holde ud at se på. Det blev en smule bedre.

14 kommentarer:

 1. Georgeous card you have made! Cute image! Thanks for joining this week at Creative Inspirations Wednesday Challenge!

  SvarSlet
 2. So wonderful!!!

  Thanks for joining us this week at Hanna and Friends.

  LG
  Nicole

  SvarSlet
 3. Beautiful cards! Love the details on both of them.

  SvarSlet
 4. Vilket underbart sött kort! Härliga färger och väldigt fint färglagt. Tack för att du deltar i veckans utmaning hos Papertake Weekly :)

  SvarSlet
 5. hunny such a cute card! I really love the little guy and cute colours too! perfect tree card! thanks for joining in with us on the ABC Christmas challenge, Samantha :0)

  SvarSlet
 6. So adorable! Thanks for joining us this week at Christmas Card Challenges!

  SvarSlet
 7. Hvor sødt, og sikke lækkert papir.
  Haha - tror det var klogt at skifte sokker på nissen.

  SvarSlet
 8. Eine klasse Karte. Wirklich toll.

  SvarSlet
 9. wonderful christmas card. i like it sooo.

  thanks for joining HANNA&FRIENDS. LG Renate

  SvarSlet
 10. Oh love the image and the colours are fabulous a great take on our theme at Winter Wonderland this week, hope you will pop by on Friday for the next challenge too
  Hugs Kate xx

  SvarSlet
 11. Kjmepfint kort!! Og så mange lekre kort du har laget siden jeg var inne sist! Tiden strekker ikke helt til for tiden... Også var det nye designet på bloggen din lekkert!!!!!!

  SvarSlet
 12. Wonderful - simply wonderful!!!

  Thanks for joining us at Hanna & Friends.

  Hugs, Kiki

  SvarSlet
 13. This is so sweet!
  Thanks for joining us at the ABC Christmas Challenge!
  Helen x

  SvarSlet
 14. What a great card! I love your use of the Tree Challenge!! Thanks for playing along with the ABC Christmas Challenge last week!! The new challenge is: U is for "Under the Tree" (make a gift)
  ~Lacey
  www.stampandcreate.com
  ABC Christmas Challenge DT

  SvarSlet