Data Protection and Privacy Policy

onsdag den 19. maj 2010

hÄnglargutt.

I dag har jeg lavet kort med en af mine favoritter. Nemlig et hÄnglar stempel. Han er fra klubpakken høst/vinter 2008. Disse dejlige stempler kan du købe her, hvis du er så heldig at bo på rette sted.

Han er farvelagt med distress- ja hvad ellers ?
I stedet for at pynte med knapper, som jeg først havde tænkt mig, fandt jeg nogle trykknapper. Havde næsten glemt at de eksisterede.

Jeg synes han blev ganske fin lillegutten. Papiret er Xtreme, fra BoBunny. Jeg synes det er så flot til drengekort. Råt og tøft.

Indeni stemplet "tøff og kul" fra Stempelglede.

Bagsiden er lavet lidt som forsiden.
Jeg synes det var så fint at fotografere ude i går, så det gjorde jeg i dag også.Kortet er lavet efter denne skitse fra The TownScrapper.I dag har jeg fundet frem til følgende udfordringer:

7 kommentarer:

 1. This is fantastic! I love the distressing, your image and your take on the sketch is fab! Thanks for playing with us this week at The Town Scrapper!
  Blessings,
  kim xXx

  SvarSlet
 2. Gorgeous card and I so love your Hanglar image. Great layout too. Thanks for playing with us at The Townscrapper. Hugs, Maria

  SvarSlet
 3. This is super funky! I love the grunge feel. Gorgeous colouring. Thanks for sharing with us at The TownScrapper this week. Hugs, Zoe xxoo

  SvarSlet
 4. Wonderful card. Thanks for joining us over at Cards for Men and good luck in the challenge.

  Donna

  SvarSlet
 5. Super kort du har lavet. Jeg er ogsaa helt vild med Hanglar stemplerne men desvaerre bor jeg i England saa dem skal man vaere meget heldige for a vinde.
  Dine farver er helt gode til et drenge kort. Helt skont kort.

  Kram, Mette

  SvarSlet
 6. WOW!!! really cute, love the distress look. Thanks for playing with us at Cards for Men. Good luck on the challenge.

  SvarSlet
 7. Fantastic card Dorte! You rocked bothe challenges. (I'm SO envious of you having Hangler and Stanglar stamps)! Thanks for playing along with us at Cards For Men. Good luck! Viv xx

  SvarSlet